Marijke Wagelaar – Opruimcoach

Jarenlang was ik een enorme rommelkont. Ik bewaarde onnodig veel spulletjes en prullen en was altijd alles kwijt. Heel vervelend wanneer je vlak voor vertrek nog als een dolle door het huis rent omdat je je sleutels  of portemonnee niet kunt vinden. Niks in huis had een vaste plek en ik verplaatste het van hot naar her. Ik was gewoon altijd alles kwijt. Het kostte mij niet alleen veel tijd, maar het kwam mijn humeur ook niet ten goede.

De omslag kwam toen ik mijn eigen huisje kreeg. Ik gaf mijn spullen een vaste plek en merkte dat ik daardoor gelijk iets kon vinden. Niet meer na te hoeven denken waar iets ook al weer lag leverde heel veel rust op in mijn hoofd. Ik ging rustig de deur uit en kwam op tijd op afspraken.

Inmiddels woon ik samen met mijn man en onze dochter, een georganiseerd huis is dan wel erg prettig met alle kinderpullen die je nodig hebt en al dat rondslingerend speelgoed.

Van spullen ordenen, opruimen en wegdoen word ik heel blij, rustig en gelukkig. Je ruimt niet alleen op in je huis, het werkt door in je hele lijf.

Ik kan uit eigen ervaring zeggen ,een opgeruimd huis geeft een opgeruimd hoofd..

En dat gun ik jou ook!
Ik maakte een carrière switch van pedagogisch medewerker (kinderopvang) en thuiszorgmedewerker naar professional organizer voor particulieren. De opleiding volgde ik bij Els Jacobs van de Huishoudcoach. Dit vak past ontzettend goed bij mij. Werken met mensen vind ik erg leuk en ik kan goed inschatten wat iemand nodig heeft. Ik help/ondersteun een ander graag bij het verwezenlijken van persoonlijke doelen. Als ik net dat steuntje in de rug kan zijn wat jij nodig hebt, dan ben ik er voor jou! Mijn aanpak is laagdrempelig, ik beweeg als het ware in jouw tempo mee en niks is gek of raar. Ik ben positief ingesteld en neem een gezonde dosis humor mee. De werkwijze is praktisch en ik steek zelf ook de handen uit de mouwen.

Ik ontmoet je graag!

Voor het maken van een afspraak kun je mij mailen, bellen of een appje sturen.

Marijke Wagelaar
Professional organizer