Een opgeruimd (t)huis
Je wilt een opgeruimd huis en misschien wil je zelfs wel wat minder spullen in huis hebben. Alles op een eigen plek, overzichtelijke en geordende kasten en laatjes en meer bewegingsruimte in de woonkamer, zolder of berging. Hoe heerlijk is het wanneer je je huis en de verschillende vertrekken makkelijk schoon kunt houden. En dat je  je niet druk hoeft te maken over visite die onverwacht komt. Dat je weet welke spullen je al in huis hebt en deze niet opnieuw hoeft te kopen. Samen gaan we aan de slag. We gaan spullen uitzoeken, sorteren en een logische plek geven. Ik begeleid je bij het gehele opruimproces wat bij jouw situatie past en help je bij het maken van keuzes. Alles gaat stap voor stap en jij bepaalt uiteindelijk wat er gebeurt met jouw spullen. Zo krijg jij je huis weer op orde, creĆ«er je overzicht en ruimte en dat zorgt weer voor rust in je hoofd.

Je papierwerk op orde
Wanneer papieren en post zich opstapelen, verlies je het overzicht en raak je achter met betalingen. Het is daarom belangrijk en prettig om dit goed te ordenen. Ik help je met het aanbrengen van structuur, door alles op een logische plek op te bergen en dat het goed terug te vinden is. Want overzicht in je administratie voorkomt zorgen en geeft (ook) rust in je hoofd.

Grip op je agenda en tijd
Wat is echt belangrijk? Hoe stel je prioriteiten? Heb je vaak het gevoel dat je tijd tekort komt? Een overvolle agenda of planning kan veel stress geven. We gaan samen naar jouw planning/agenda kijken. We maken een planning en stellen prioriteiten, waarbij je zeker tijd voor je zelf overhoudt. Dubbele afspraken of een overvolle agenda zijn dan verleden tijd.

Een georganiseerd huishouden
Het huishouden is een steeds terugkerende handeling in het dagelijkse leven. Vaak hopen allerlei taken zich op en overzie je het niet meer, waardoor de zin om eraan te beginnen ontbreekt. Samen kijken we naar wat er in huis moet gebeuren. De schoonmaak- en opruim klussen, de was, de boodschappen enz. Wat is noodzakelijk, maar vooral ook; wat vind jij belangrijk? Er wordt een planning gemaakt die werkt, zodat er overzicht ontstaat en je tijd overhoudt voor leuke, ontspannende bezigheden. Wat zal dit een rust geven! Ook als je kleiner gaat wonen, gaat verhuizen, bent gescheiden of het huis van een overleden dierbare moet opruimen, kun je mijn hulp inschakelen.

Ik help je graag!

Voor het maken van een afspraak kun je mij bellen, mailen of een appje sturen.